Cum se foloseste IRIGATORUL NAZAL SINUS RINSE™?

Important: Va rugam sa cititi cu atentie acest prospect inainte de folosirea produsului

Pasul 1

Spalati bine mainile inainte de a incepe lavajul nazal.  Umpleti flaconul curat cu volumul indicat de apa calda, distilata, filtrata sau fiarta in prealabil.

Puteti incalzi apa intr-un cuptor cu microunde la intervale de 5 pana la 10 secunde pentru a evita infierbantarea prea tare a apei, avarierea dispozitivului sau oparirea foselor nazale.

Pasul 2

Taiati la un colt pachetul de amestec SINUS RINSE™ si varsati continutul sau in flacon. Inchideti capacul si tubul pe flacon ermetic.

Asezati un deget deasupra varfului capacului si agitati flaconul usor pentru a se dizolva amestecul.

Pasul 3

Stand in fata unei chiuvete, aplecati-va in fata pana la nivelul dvs. de confort si lasati capul in jos.

Tinand gura deschisa, fara sa va tineti respiratia, asezati capacul in mod confortabil de fosa nazala. COMPRIMATI FLACONUL USOR pana ce solutia incepe sa se scurga din fosa nazala OPUSA. O parte poate sa curga din gura.

Pentru o clatire corespunzatoare, continuati sa comprimati flaconul USOR pana cand cel putin ¼ pana la ½ 60 ml pana la 120 ml din flacon este utilizat. Nu inghititi solutia.

 Pasul 4

Suflati-va nasul usor, fara a-l strange complet, pentru a evita sa aplicati o presiune asupra timpanelor.

Daca e tolerabila, aspirati in interior orice solutie reziduala ramasa in fosa nazala o data sau de doua ori, pentru ca aceasta poate curata zona nazofaringiana posterioara (zona din spatele foselor nazale). O parte din solutia va ajunge pana in spatele gatului dvs. Daca s-a intamplat asta, va sugeram sa o scuipati.

Pentru a ajuta scurgerea oricarei solutii reziduale, suflati-va nasul usor in timp ce va aplecati capul in fata si in partea opusa a fosei nazale pe care tocmai ati clatit-o.

Pasul 5

Acum repetati pasii 3 si 4 pentru cealalta fosa nazala.

Pasul 6

Curatati flaconul si capacul (a se vedea instructiunile). Uscati la aer flaconul SINUS RINSE™ , capacul si tubul pe un servet curat de hartie sau folositi NasaDOCK™ / NasaDOCK Plus® de la NeilMed (comercializate separat) pentru a depozita flaconul, capacul si tubul. Daca v-a ramas solutie, va rugam sa o aruncati.

 

Va recomandam sa va faceti de fiecare data cand efectuati lavajul nazal alta solutie. Clatiti o data sau de doua ori pe zi, sau conform instructiunilor din partea medicului dvs.

IMPORTANT : Produsul NeilMed Patented Formula Mixture Packet va fi folosit cu irigatorul nazal NeilMed pentru a avea rezultatele cele mai bune . Puteti folosi plicurile  NeilMed cu alt irigator nazal daca folositi cantitatea corecta de apa pentru dilutie.