Home » Despre NeilMed

Despre NeilMed

Ketan C. Mehta, MD si Nina Mehta au fondat NeilMed ® Pharmaceuticals Inc in ianuarie 2000 de la cabinetul medical al doctorului Mehta iar într-un interval relativ scurt, de 12 ani, s-a dezvoltat la peste 300 de angajati.

NeilMed  este cel mai mare producător si furnizor din lume de sisteme de irigare nazala cu solutie salina LVLP ( Large Volume Low Pressure , volum mare distribuit cu presiune scazută).

 Produsele NeilMed ajută la atenuarea simptomelor comune nazale si a sinusurilor într-un mod simplu, sigur, eficient si la preturi accesibile. Compania furnizează milioane de produse pentru utilizatorii finali prin diverse canale comerciale.

Sediul companiei NeilMed şi unitatea de producţie se găsesc în Santa Rosa, California, Statele Unite ale Americii iar birourile si depozitele acesteia sunt răspândite pe tot globul, în Canada, Australia, Noua Zeelandă, Marea Britanie, Malaezia, Singapore si India. În prezent extinderi active au loc în Asia de Sud-Est si America de Sud. NeilMed aprovizionează zeci de distribuitori în mai multe tări. Modelul unic de afaceri a fost o integrare foarte strictă pe verticală pentru atingerea preciziei si execuţiei rapide la toate nivelurile.

Produsele emblematice sunt NeilMed SINUS RINSE ™ si NeilMed NasaFlo ® Neti Pot, disponibile în cele mai multe magazine din SUA, Canada si Europa. NeilMed are in prezent peste 22 de produse diferite pentru îngrijirea nazală şi a sinusurilor, toate produsele sunt OTC-uri (nu necesită prescripţie medicală pentru a putea fi cumpărate).

Cu un mic grup format din oameni dedicaţi, loiali, muncitori şi cu spirit de conducere, NeilMed continuă să aducă idei inovatoare pe piată. În plus, planurile de diversificare includ introducerea dispozitivelor chirurgicale pentru saloanele de spital şi unităţile de primiri urgenţe. NeilMed sprijină cercetarea medicală în mai multe tări si ofera clientilor sai un serviciu excelent si permanent acordand o deosebita atentie nevoilor acestora, ajutând comunitătile locale, făcând donaţii pentru cei afectaţi de dezastrele naturale si educând atât profesioniştii cât şi consumatorii în domeniul sănătăţii.

Misiunea companiei este securitatea, accesibilitatea si eficienta sustinand dezvoltarea pe termen lung si creearea de produse pentru îngrijirea nazală şi a sinusurilor eficiente şi fără medicamente destinate milioanelor de consumatori din întreaga lume.

Valori de bază ale NeilMed :

Îmbunătătirea calitatii vietii.

Persistenta: adoptăm o atitudine pozitivă, în favoarea acţiunii şi a rezultatelor, pentru a avea un rezultat optim indiferent de obstacole.

Îmbunătătirea calitătii: lucrăm proactiv si continuu pentru a ne consolida si imbunatati produsele.

Grija faţă de client: ne pasă de clienţii noştri, şi tocmai de aceea acordăm o atenţie deosebită nevoilor acestora în momentul în care luăm decizii.

Inovatie: căutăm permanent alte metode pentru a creea avantaje şi eficientă prin inovatie.

Comunicare deschisă: suntem sinceri si cinstiţi unul faţă de celălalt pentru a facilita fluxul de informatii si a păstra deschise canalele de comunicare.

Responsabilitate: suntem responsabili pentru angajamentele noastre.